Program Geng Subuh Macam Jumaat

Share Post:

KUBANG KERIAN – Syukur kepada Allah, pasukan Nasken Coffee gembira dapat menganjurkan satu program yang mulia #gengsubuhmacamjumaat di Masjid Kubang Kerian pada 12 Januari 2024, Jumaat yang lalu. Program #gengsubuhmacamjumaat yang diadakan adalah satu acara yang bermakna bagi pasukan Nasken Coffee yang turut berpeluang untuk menyertainya.

Program ini, yang diberi nama “Geng Subuh Macam Jumaat” bertujuan untuk menghidupkan dan memupuk rasa keterlibatan masyarakat pada awal pagi, seiring dengan atmosfer istimewa pada hari Jumaat. Melalui program ini, ia dapat menyediakan platform untuk individu berkumpul, terlibat dalam aktiviti rohaniah, di samping mengukuhkan ikatan persahabatan dan persaudaraan.

Sebagai acara istimewa, masyarakat berpeluang menyertai larian santai sejauh 3km, di bawah pengurusan KB All Star dalam program tersebut dan dapat menikmati pengalaman berlari pagi. Selain itu, 50 peserta pertama juga telah menerima jersi eksklusif secara percuma daripada pihak Regles. Nasken Coffee turut tidak melepaskan peluang sepanjang program ini berlangsung dengan menyediakan 100 gelas kopi percuma kepada masyarakat yang terlibat secara langsung program ini.

Program “Geng Solat Subuh Macam Jumaat” mengakhiri dengan satu perenungan yang mendalam tentang kekuatan masyarakat dan komitmen kolektif terhadap pembangunan rohaniah. Melalui aktiviti-aktiviti yang menghiburkan seperti Larian Santai 3km, pembahagian 50 jersi percuma, dan kehangatan aroma dari 100 cawan kopi percuma, acara ini dengan lancar menggabungkan elemen-elemen kecergasan, kekawan, dan rasa syukur. Pasukan Nasken Coffee bersyukur dapat menyumbang dan menyertai inisiatif yang mulia ini, menambah pengalaman positif dan memperkayakan sepanjang acara tersebut diadakan.

Stay Connected

More Updates

Find Your Outlet

Nasken Coffee Triangle

Nasken Coffee Setiu [Opening Soon]

Nasken Coffee Jeli

Nasken Coffee Machang Drive Thru [Opening Soon]

Nasken Coffee Daskoh Kuala Krai

Nasken Coffee Shah Alam [Opening Soon]

Nasken Coffee Chow Kit [Opening Soon]

Nasken Coffee Glenmarie [Opening Soon]

Nasken Coffee DBKL Kiosk

Nasken Coffee Kubang Kerian

Nasken Coffee Airport KBR Kiosk

Nasken Coffee KB MALL Kiosk

Nasken Coffee Wakaf Siku Kiosk

Nasken Coffee Colek Bini Salor

Nasken Coffee Express Laman Firdaus Kuala Krai

Nasken Coffee Rantau Panjang

Nasken Coffee Kompleks Mutiara Gua Musang

Nasken Coffee Aeon Mall Kota Bharu

Nasken Coffee Pasir Tumboh

Nasken Coffee Kok Lanas

Nasken Coffee Jerteh

Nasken Coffee Pasir Puteh

Nasken Coffee Pasir Pekan

Nasken Coffee Tanah Merah

Nasken Coffee Lembah Sireh

Nasken Coffee Troika

Nasken Coffee KTCC

Nasken Coffee Tumpat

Nasken Coffee Jalan Guchil Bayam

Nasken Coffee Mydin Tunjong

Nasken International
Lot 7997, Tingkat 1, Bandar Satelit Pasir Tumboh, 16150 Kota Bharu Kelantan
6019-4199608